No niin. Blogini lukijakunnan muodostuessa yhä suuremmaksi osaksi koulustani tutuista henkilöistä, olen tehnyt päätöksen kerätä sanat ja pölyt laukkuun, ostaa matkalipun toisen radan päätepysäkille ja pystyttää sanaturvapaikkani sinne.

Harmillista että kävi näin, sillä tämä alkoi todella tuntua Omalta Paikalta. Tietenkään suuria paljastuksia en blogissani tähän asti ole tehnyt enkä varmastikaan tule edes tekemään: en silti halua, että edes höpsön hupsuja arkipäivän tapahtumiani tai mietteitäni nousee luettavaksi kenelle tahansa. Uunista juuri pöydälle jäähtymään nostetun uuden blogini osoitetta en tässä julkaise ja sitä pääsee lukemaan vain salasanalla.

Osoitteen ja salasanan saat halutessasi multa spostilla naiivii (at) hotmail (dot) com. Valitettavasti suosin tässä entisiä "aktiivilukijoita" eli heitä, joiden muistan kommentoineen. Vähän myöhemmin katsottakoon, jos salasana päätyisi kaikille halukkaille uusille lukijoillekin tai niille anonyymeille, jotka kommentoimatta blogia lukivat. Mulla on lista kaikista kommentoineista, eli muistan teidät kyllä. Pistä ihmeessä spostia vaikka olisit epävarma siitä, oletko kommentoinut vai et. Mainitse spostissa nimi jolla sinut muistan sekä halutessasi myös mahdollinen oma blogiosoitteesi.

Järjestelyn mahdollisesta monimutkaisuudesta olen pahoillani, mutta bloggailu on liian ihana asia jätettäväksi näin pienen asian takia - lukijat vielä ihanampi.

1379620.jpg

привет привет!